Contact | Telefoon: 06-41806241 | E-mail: info@hartmetkracht.nl

‘Er is slechts een minuscule beweging nodig om niet meer vast te zitten.’
Wilmy

Foto:Maarten van Eeuwijk

Ambulante begeleiding

Ieder mensenleven kent perioden waarin het dagelijkse leven een grote uitdaging is. Persoonlijke omstandigheden of gebrek aan vaardigheden kunnen er voor zorgen dat je het overzicht over het leven kwijt bent geraakt. Wanneer dit een korte periode is, met een aanwijsbare reden, lukt het veelal zelfstandig, of met hulp van naasten, de grip op het dagelijks leven weer terug te pakken. Soms is er echter professionele begeleiding nodig.

Als ambulant begeleider kom ik bij je thuis om veelal praktische ondersteuning te geven. Het kan hierbij gaan om: ondersteuning bij administratieve taken, op orde houden van het huis, aangaan van sociale contacten, participatie of het ondersteunen bij gesprekken met instanties.

Door erkenning te geven aan jouw zorgen, aan het leed dat er achter verscholen ligt, ondersteun ik je in het creëren van rust en ruimte. Wanneer je voelt dat je prettiger in je vel zit, komt ook de energie terug om je eigen leven weer vorm te geven.

Als ambulant begeleider heb ik de afgelopen dertien jaar gewerkt met mensen met: niet Aangeboren Hersenletsel, een psychiatrische stoornis of een verstandelijke- / lichamelijke beperking.

In samenwerking met  o.a. gemeenten, woningbouwstichtingen, politie, huisartsen, bewindvoerders, werkgevers, heb ik mij ingezet mensen de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid over hun leven terug te geven.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.